اهدای ۳۵۳ جلد کتاب به کتابخانه مرکزی ومرکز نشر دانشگاه بیرجند

۱۶ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۹ کد : ۲۸۲۹۴ اخبار ستادی
در راستای سنت حسنه اهدای کتاب، در اقدامی خداپسندانه و خیرخواهانه آقای ابوالفضل مکرمی فر بخشی از کتابخانه شخصی خود شامل ۳۵۳ جلد کتاب و مجله را به کتابخانه مرکزی ومرکز نشر دانشگاه بیرجند اهداء کرد.
اهدای ۳۵۳ جلد کتاب به کتابخانه مرکزی ومرکز نشر دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای سنت حسنه اهدای کتاب، آقای ابوالفضل مکرمی‌فر، تعداد 353 جلد کتاب و مجله تخصصی را از کتابخانه شخصی خود به کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند اهداء کرد.
لازم به ذکر است که کتب اهدایی فوق الذکر از منابع دست اول رشته تاریخ؛ باستان‌شناسی و هنر است که مورد نیاز و استفاده دانشجویان و پژوهشگران این رشته تحصیلی می‌باشد. قرار است در آینده نزدیک نیز ایشان مجموعه‌ای دیگر از کتابخانه شخصی خویش را به کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند اهداء نماید. کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند ضمن آرزوی تندرستی و توفیق روز افزون برای ایشان، قدردان این اقدام ارزنده فرهنگی است.
ابوالفضل مکرمی‌فر، فوق لیسانس رشته باستان‌شناسی دانشگاه تهران، دوره‌های تخصصی بافت‌های تاریخی را در دانشگاه معماری لندن و دوره تخصصی گسترش صنعت جهانگردی را در دانشگاه جایکا ژاپن گذرانده است.

کلید واژه ها: اهدا کتاب کتابخانه مرکزی مکرمی فر