۸ دانشجوی دانشگاه به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور راه یافتند

۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۸۳۱۳ اخبار ستادی
طبق اعلام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، هشت دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  براساس اعلام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، هشت دانشجوی دانشگاه به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور راه یافتند.
شایان ذکر است؛ مرحله نهایی المپیاد صبح و بعدازظهر روز جمعه 5 مرداد 1403 در مراکز مناطق ده گانه برگزار خواهد شد. دانشجویان بایستی از تاریخ 12 تیر 1403 لغایت 16 تیر 1403 با مراجعه به سایت Olympiad.sanjesh.org شهر محل آزمون خود را تعیین نمایند. برنامه امتحانی نیز در سایت مذکور قابل دسترسی می باشد.
این موفقیت را به دانشجویان عزیز، اساتید راهنمای استعدادهای درخشان ، مدیران و اعضای هیأت علمی گروه های مربوطه تبریک می گوییم.

در ادامه جدول اسامی دانشجویان راه یافته و رشته المپیادی آمده است؛