کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی برگزار شد

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۸۳۲۰ اخبار برگزیده
بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی روز دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات دفتر هیأت امنا و هیأت ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد.
کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بیست و یکمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور اعضای حقوقی و حقیقی در سالن اجتماعات دفتر هیأت امنا و هیأت ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
دکتر مهدی بیات؛ رئیس کمیسیون هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان و مشاور وزیر در امور هیأت‌های امنا و ممیزه، دکتر شهاب کسکه، معاون مرکز هیأت امنا، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دبیر هیأت امنا، دکتر عباسعلی رضاپور، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، دکتر سیداحسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات و معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهش، فناوری و نوآوری، مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و مدیر امور مالی دانشگاه بیرجند حاضر در این نشست بودند.
در این نشست موضوعات مربوط به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان مطرح شد.

کلید واژه ها: هیأت امنا وزارت علوم آموزش عالی