برگزاری آزمون سراسری (نوبت دوم) سال ۱۴۰۳

۲۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۲ کد : ۲۸۳۲۲ اخبار برگزیده
آزمون سراسری (نوبت دوم) سال ۱۴۰۳ استان خراسان جنوبی، صبح روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و گروه آزمایشی علوم انسانی، در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری آزمون سراسری (نوبت دوم) سال ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون سراسری (نوبت دوم) گروه‌ علوم ریاضی و گروه علوم انسانی صبح روز پنجشنبه 21 تیرماه در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
تعداد 619 داوطلب گروه آزمایشی علوم ریاضی در حوزه‌های فرعی پردیس علوم بلوک A و سالن امید دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند که تعداد 201 نفر داوطلب زن و 418 نفر داوطلب مرد بودند و تعداد 1546 داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی در حوزه‌های فرعی پردیس علوم بلوک B، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و پردیس مهندسی به رقابت پرداختند که تعداد 945 نفر داوطلب زن و 601 نفر داوطلب مرد بودند.
آزمون داوطلبان گروه آزمایشی هنر و گروه آزمایشی زبان‌های خارجه عصر پنجشنبه 21 تیرماه و آزمون داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 22 تیرماه 1403 در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: نوبت دوم آزمون سراسری