دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی دانشجو می‌پذیرد

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۸۳۲۶ اخبار ستادی
براساس موافقت شورای گسترش آموزش عالی، دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری تخصصی علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس اعلام دکتر سید جواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع دکتری تخصصی علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در ادامه افزود: با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها ایجاد رشته مذکور صورت گرفت. وی خاطر نشان کرد: ایجاد این رشته با توجه به اینکه در سطح دانشگاه‌های منطقه نبوده، مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 دکتر حسینی واشان در پایان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر مصطفی یعقوب زاده، عضو هیأت علمی پردیس کشاوری، منابع طبیعی و محیط زیست، دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته  مذکور  تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: مقطع دکتری علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی