دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری تخصصی علوم زمین گرایش پترولوژی دانشجو می‌پذیرد

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۸۳۲۷ اخبار ستادی
با موافقت شورای گسترش آموزش عالی دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری تخصصی علوم زمین گرایش پترولوژی دانشجوی روزانه می‌پذیرد.
دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری تخصصی علوم زمین گرایش پترولوژی دانشجو می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت:  شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع دکتری تخصصی علوم زمین گرایش پترولوژی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد. دکتر حسینی واشان، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نبوده، مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر سید سعید محمدی، عضو هیأت علمی پردیس علوم پایه، دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته  مذکور  تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.

کلید واژه ها: علوم زمین پذیرش روزانه دکتری تخصصی گرایش پترولوژی

آخرین ویرایش۲۳ تیر ۱۴۰۳