دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد رشته مترجمی زبان عربی دانشجو می‌پذیرد

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۸۳۳۰ اخبار ستادی
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مترجمی زبان عربی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد رشته مترجمی زبان عربی دانشجو می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مترجمی زبان عربی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
دکتر سید جواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر احمد لامعی‌گیو، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته مذکور  تقدیر و تشکر کرد و افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نبوده، مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 دکتر حسینی واشان ابراز امیدواری کرد که با اهتمام جمعی، شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی ـ پژوهشی دانشگاه باشیم.

کلید واژه ها: دانشگاه بیرجند رشته مترجمی زبان عربی کارشناسی ارشد روزانه