انتصاب رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند

۲۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۳ کد : ۲۸۳۶۵ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک به مدت دو سال به سمت رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.
انتصاب رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند به دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، از تاریخ 1403/02/04 به مـدت دو سـال به عنوان رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب میشویـد. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بـود.
دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک است. وی در سال 1391 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی برق- الکترونیک از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

{رزومــه}

آخرین ویرایش۲۷ تیر ۱۴۰۳