کسب رتبه علمی نشریه لاتین Journal of Geomine در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۲۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۸۳۶۹ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
نشریه Journal of Geomine با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند موفق به اخذ رتبه علمی از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر اکبرپور معاونت پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشگاه از کسب موفقیت اخذ رتبه علمی توسط نشریه انگلیسی زبان Journal of Geomine بر اساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

نشریه Journal of Geomine با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند، سردبیری دکتر احمد آریافر (استاد گروه مهندسی معدن)، مدیرمسئولی دکتر محمد مسینایی (دانشیار گروه معدن) به زبان انگلیسی و 4 شماره در سال منتشر می‌گردد. این مجله در زمینه‌های مختلف مهندسی معدن، اکتشاف مواد معدنی، علم و فناوری ایمنی معدن، ژئومکانیک و ژئومهندسی، فرآوری مواد معدنی، استخراج و تولید زغال سنگ، محیط زیست معدن و توسعه پایدار مقالات فاخر نویسندگان را پس از داوری علمی منتشر می‌نماید.

بر اساس اطلاعات مندرج در وبگاه پرتال نشریات وزارت عتف، نشریه Journal of Geomine در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به اخذ رتبه علمی "ج" گردید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نشریه، به صفحه اختصاصی این نشریه در پرتال نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری مراجعه نمایید:

کلید واژه ها: نشریه پژوهشی Journal of Geomine معدن نشریات وزارت علوم