راه اندازی سامانه ثبت همایش‌های علمی دانشگاه بیرجند

۳۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۶ کد : ۲۸۳۷۵ اخبار برگزیده
مدیر امور پژوهشی دانشگاه اعلام کرد که پیاده‌سازی فرآیند مرتبط با برگزاری همایش‌های علمی دانشگاه بیرجند در سامانه جامع پویا انجام شده است.
راه اندازی سامانه ثبت همایش‌های علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر رضا شریعتی‌نسب، مدیر امور پژوهشی دانشگاه با اعلام خبر راه اندازی سامانه ثبت همایش‌های علمی ابراز داشت: از این پس درخواست برگزاری همایش‌های علمی در دانشـگاه از طریق سامانه مذکور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با اعلام اینکه با راه اندازی این سامانه در بستر سامانه پویا ثبت و بررسی درخواست‌ها به سرعت و سهولت انجام خواهد شد، افزود: اعضای محترم هیأت علمی که به عنوان دبیر متقاضی برگزاری همایش می‌باشند، می‌توانند نسـبت به ثبت درخواست از مسـیر سامانه پویا در بخش پژوهشی نسبت به درخواست برگزاری همایش اقدام نمایند.
دکتر رضا شریعتی نسب در پایان تأکید کرد: موافقت گروه و شورای پژوهشی دانشکده طبق روال می بایست اخذ گردد.

آخرین ویرایش۳۱ تیر ۱۴۰۳