گزارش عملکرد معاونت دانشجویی در دولت سیزدهم

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۸۳۹۱ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند، طی گفت‌وگویی با روابط عمومی دانشگاه، گزارشی از عملکرد سه ساله (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳) این معاونت را ارائه کرد.
گزارش عملکرد معاونت دانشجویی در دولت سیزدهم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند اظهار داشت: معاونت دانشجویی در دانشگاه‌ نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. این معاونت‌ به دانشجویان در مسائل مختلف کمک کرده و از آن‌ها حمایت می‌کند. طی سه سال گذشته (1400 تا 1403)  فضای دانشگاه بیرجند شاهد برنامه‌های متنوع و انگیزه‌بخشی در حوزه دانشجویی بوده است. از جمله برگزاری برنامه‌های فرهنگی، هنری، و ورزشی برای دانشجویان بود تا ضمن کاهش تنش‌های تحصیلی، ارتباطات اجتماعی را تقویت کند. دکتر موسوی همچنین ضمن برشمردن مسائل رفاهی به گزارش عملکرد این حوزه در مسائلی مثل اقامت، تغذیه، و بهداشت و درمان پرداخت. برگزاری کارگاه‌ها و مسابقات​​​​​، برگزاری جلسه  اولین المپیاد ورزش های فناورانه دانشجویی به میزبانی دانشگاه بیرجند با حضور مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، برگزاری جشنواره دانشجوی نمونه، افتتاح نانوایی، تجهیز سلف سرویس و آشپزخانه دانشگاه، ثبت چهره بیش از 4500 نفر از دانشجویان بهره‌مند از غذای دانشجویی، پرداخت وام‌های متعدد و متنوع دانشجویی و کسب موفقیت‌های ملی و منطقه‌ای هم در حوزه مدیران حوزه دانشجویی و هم دانشجویان؛ از جمله موفقیت‌ها و پیشرفت‌های معاونت دانشجویی در  سه سال اخیر بوده است. همچنین وی به کسب نشان حامی توسط رئیس اداره بهداشت و درمان، کسب رتبه فعال کشوری توسط اداره بهداشت و درمان، احداث سالن بدنسازی ویژه دانشجویان دختر، کسب مقام‌های ورزشی متعدد توسط کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان، کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی و کسب مدیر دانشجویی برگزیده منطقه 9 اشاره نمود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص عملکرد معاونت دانشجویی فایل زیر را مطالعه نمایید.

کلید واژه ها: گزارش عملکرد دانشجویی دکتر موسوی

آخرین ویرایش۱۵ مرداد ۱۴۰۳