کسب رتبه علمی نشریه پژوهش‌های کیفی در علوم رفتاری

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۸۴۵۰ اخبار ستادی
دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه از کسب موفقیت رتبه علمی "ج" نشریه پژوهش‌های کیفی در علوم رفتاری براساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
کسب رتبه علمی نشریه پژوهش‌های کیفی در علوم رفتاری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشریه پژوهش‌های کیفی در علوم رفتاری براساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه علمی "ج" شد.
نشریه پژوهش‌های کیفی در علوم رفتاری با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند، سردبیری دکتر احمد خامسان، دانشیار گروه آموزشی روانشناسی، مدیرمسئولی دکتر محمدحسین سالاری‌فر، استادیار گروه آموزشی روانشناسی به زبان فارسی و دو فصلنامه منتشر می‌گردد. این مجله، پژوهش‌های‌ کیفی در علوم رفتاری و جنبه‌های مفهومی (تجزیه و تحلیل مفهوم)، نظری، روش‌شناسی و دیدگاه‌های اخلاقی در پژوهش‌های کیفی را پس از داوری علمی منتشر می‌نماید.
علاقمندان جهت دریافت این نشریه کلیک نمایند.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۴۰۳