کسب رتبه علمی "ب" نشریه لاتین Journal of Geomine

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۸۴۵۲ اخبار ستادی
در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه لاتین Journal of Geomine  با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند به رتبه علمی"ب" دست یافت.
کسب رتبه علمی "ب" نشریه لاتین Journal of Geomine

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر اکبرپور معاون پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشگاه با اعلام خبر کسب موفقیت رتبه علمی "ب" نشریه   Journal of Geomineبراساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت:نشریه Journal of Geomine  با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند، سردبیری دکتر احمد آریافر (استاد گروه مهندسی معدن)، مدیرمسئولی دکتر محمد مسینایی (دانشیار گروه معدن) به زبان انگلیسی و 4 شماره در سال منتشر می‌گردد.

این مجله در زمینه‌های مختلف مهندسی معدن، اکتشاف مواد معدنی، علم و فناوری ایمنی معدن، ژئومکانیک و ژئومهندسی، فرآوری مواد معدنی، استخراج و تولید زغال سنگ، محیط زیست معدن و توسعه پایدار مقالات فاخر نویسندگان را پس از داوری علمی منتشر می‌نماید.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۴۰۳