برگزیدگان دانشگاه بیرجند در دومین کنگره بانوان تأثیرگذار استان خراسان جنوبی

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۸۴۶۱ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دو عضو هیات علمی دانشگاه در دومین کنگره بانوان تأثیرگذار استان خراسان جنوبی به عنوان بانوان تاثیرگذار استان انتخاب شدند.
برگزیدگان دانشگاه بیرجند در دومین کنگره بانوان تأثیرگذار استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین کنگره بانوان تأثیرگذار استان خراسان جنوبی با انتخاب ۸ نفر به مرحله پایانی رسید. در میان برگزیدگان این کنگره، دو عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند نیز حضور دارند: دکتر سوسن صادقی، استاد تمام گروه شیمی، به عنوان برگزیده بخش «علمی پژوهشی و فناوری» و دکتر مژگان خیراللهی، استادیار گروه صنایع دستی، به عنوان برگزیده بخش «فرهنگ و هنر».

فهیمه زنگویی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دفاتر امور بانوان استانداری‌ها در سراسر کشور به عنوان مسئول شورای هماهنگی استانی، مسئول تشکیل دبیرخانه اجرایی استان در ۵ کارگروه و فراهم‌آوری مقدمات و ملزومات برگزاری کنگره بانوان بوده‌اند. وی افزود: برای دومین کنگره بانوان تأثیرگذار، ۱۰۳۵ نفر از بانوان استان به صورت خوداظهاری ثبت‌نام کردند که از این تعداد، حدود ۶۰۰ نفر که ثبت‌نام آنها کامل بود، وارد مرحله داوری شدند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه گزینش افراد به عهده دبیرخانه علمی بوده است، گفت: دومین کنگره ملی بانوان تأثیرگذار، ۲۱ مردادماه با معرفی افراد برگزیده در استان به کار خود پایان داد. زنگویی تأکید کرد: انتخاب داوران نیز توسط دبیرخانه علمی و با تأیید مستقیم معاونت زنان ریاست جمهوری و بدون دخالت دفاتر بانوان استانداری‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های بیوگرافی و اطلاعات افراد توسط داوران منتخب کمیته علمی بررسی شده، اظهار داشت: پرونده‌های رسیده به کارگروه‌های «اقتصاد و کارآفرینی»، «ورزش»، «گفتمان‌سازی و رسانه»، «فعالیت‌های اجتماعی»، «تعلیم و تربیت»، «فرهنگ و هنر»، «سیاست‌گذاری و حکمرانی» و نیز «علمی پژوهشی و فناوری»، به معرفی ۸ برگزیده منتج شد.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند به نمایندگی از جامعه علمی، انتخاب دو عضو هیئت علمی این دانشگاه را در دومین کنگره بانوان تأثیرگذار استان خراسان جنوبی تبریک عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: بانوان تاثیرگذار بانوان کنگره استان خراسان جنوبی دکتر سوسن صادقی دکتر مژگان خیراللهی استانداری فهیمه زنگویی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۴۰۳