کسب مدال نقره و برنز دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌های کشور

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۸۴۸۲ اخبار ستادی
دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشگاه‌های سراسر کشور در ماده پرش طول و پرتاب دیسک به کسب مدال نقره و برنز نائل آمدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور از 15 لغایت 24 مرداد 1403 در اصفهان، دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در دو ماده پرش طول و پرتاب دیسک حائز مقام شدند

مهلا ملایی، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مدال نقره ماده پرش طول در بین ۲۴شرکت کننده شد.

همچنین محدثه شخم گر دانشجوی رشته علم اطلاعات دانشگاه بیرجند، مدال برنز ماده پرتاب دیسک را در بین ۲۸  شرکت کننده از آن خود کرد.

مربی تیم دانشگاه بیرجند برعهده خانم مودی و سرپرستی کل نیز برعهده خانم دکتر ناصح است.

آخرین ویرایش۲۴ مرداد ۱۴۰۳