کسب مدال برنز دانشجوی دختر دانشگاه بیرجند در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌های کشور

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۱ کد : ۲۸۴۹۰ اخبار ستادی
دنیا هاشمی، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مدال برنز مسابقات ووشو شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مسابقات ووشوی شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، دنیا هاشمی، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مدال برنز در وزن 65- کیلوگرم شد. مربی تیم دانشگاه خانم سنجری و سرپرستی کل بر عهده خانم دکتر ناصح (عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی) بود.

شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور از 15 تا 25 مرداد ماه 1403 به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. این المپیاد در مجموع 29 رشته ورزشی برگزار شد.

دانشگاه بیرجند در سال‌های اخیر موفقیت‌های چشمگیری در مسابقات ورزشی دانشجویان داشته است. از جمله این موفقیت‌ها می‌توان به کسب 39 مدال ورزشی ملی و منطقه‌ای و 4 مدال ورزشی بین‌المللی اشاره کرد. همچنین، تیم‌های ورزشی دانشگاه بیرجند در مسابقات مختلف منطقه‌ای و کشوری به مقام‌های برتر دست یافته‌اند.

ووشو یک ورزش رزمی چینی است که از سبک‌های مختلف کونگ فو برگرفته شده است. این ورزش به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود: تالو و ساندا. تالو شامل اجرای فرم‌های رزمی است که به صورت انفرادی یا گروهی انجام می‌شود و شامل حرکات تعادلی، پرش‌ها و فنون رزمی است. ساندا نیز بخش مبارزه‌ای ووشو است که شباهت زیادی به مبارزات موای تای و کیک‌بوکسینگ دارد.

کلید واژه ها: ووشو شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور المیپاد فرهنگی ورزشی مسابقات ورزشی ورزش تربیت بدنی

آخرین ویرایش۲۷ مرداد ۱۴۰۳