جلسه نشست با دانشجویان منتخب جهت اعزام به مراکز و پایگاه‌های انتخاب رشته سال ۱۴۰۳

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۸۵۲۳ اخبار ستادی
جلسه نشست با دانشجویان منتخب جهت اعزام به مراکز و پایگاه های انتخاب رشته سال ۱۴۰۳، روز یکشنبه ۲۸ مرداد ماه ساعت ۱۰ صبح  با حضور دانشجویان منتخب در محل اتاق جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه نشست با دانشجویان منتخب جهت اعزام به مراکز و پایگاه‌های انتخاب رشته سال 1403، دکتر حمیدی مسئول اجرایی ستاد ضمن خیر مقدم و تشکر از دانشجویان بابت قبول زحمت به معرفی و تشریح طرح‌های تصویب شده در دانشگاه برای دانش آموزان با استعداد از جمله  طرح دکتر گنجی و طرح حمایتی شهید رئیسی پرداخت.
وی به قابلیت های وب سایت باشگاه دانش آموزی برای معرفی امکانات و خدمات دانشگاه بیرجند نیز اشاره کرد.
 پایان بخش جلسه ارائه پیشنهادات و طرح سوالات دانشجویان در خصوص انتخاب رشته و مراکز و پایگاه های انتخاب رشته بود.

آخرین ویرایش۲۸ مرداد ۱۴۰۳