برگزاری جلسه نظارت و ارزیابی کیفیت آموزش عالی در خراسان جنوبی

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۴ کد : ۲۸۵۸۴ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه نظارت و ارزیابی کیفیت آموزش عالی استان خراسان جنوبی روز شنبه، ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه نظارت و ارزیابی کیفیت آموزش عالی در خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه نظارت و ارزیابی کیفیت آموزش عالی استان خراسان جنوبی روز شنبه، 30 مرداد 1403، ساعت 7 صبح در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد. این جلسه به صورت همزمان حضوری و مجازی با حضور تمامی اعضا برگزار گردید.

در این جلسه، موضوعات مختلفی از جمله بررسی گزارش بازدید از مؤسسه آموزش عالی کویر و حوزه‌های امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی استان (امتحانات نیمسال اول 1402-1403) مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین، اعضای هیأت نظارت به بررسی و ارزیابی کیفیت آموزش عالی در استان پرداختند و پیشنهادات و راهکارهای بهبود کیفیت آموزشی را مطرح کردند.

این جلسه با حضور اعضای محترم هیأت نظارت و ارزیابی، و مسئولین دانشگاه برگزار شد و لینک حضور مجازی نیز برای شرکت‌کنندگان فراهم گردید.

کلید واژه ها: نظارت و ارزیابی کیفیت آموزش عالی مؤسسه آموزش عالی کویر دانشگاه آزاد اسلامی

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۳