در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

هفدهمین مجمع عمومی عادی سالانه انجمن آمار ایران

۰۲ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۱ کد : ۲۸۵۹۹ اخبار برگزیده
در حاشیه برگزاری هفدهمین کنفرانس آمار ایران، مجمع عمومی آمار ایران، روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ در دانشگاه بیرجند تشکیل شد.
هفدهمین مجمع عمومی عادی سالانه انجمن آمار ایران

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری هفدهمین کنفرانس آمار ایران، مجمع عمومی عادی سالانه انجمن آمار ایران در دانشگاه بیرجند برگزار شد.  این مجمع با حضور اکثریت افراد حقوقی و حقیقی و به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.
دکتر عبدالرحمن راسخ، رئیس انجمن آمار ایران، در ابتدای این نشست به ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های انجمن پرداخت.

سپس دکتر گل‌علیزاده، خزانه دار انجمن گزارش مالی را  به سمع و نظر حاضرین رساند و دکتر محمدزاده بازرس قانونی انجمن ضمن پاسخ به موارد مطرح گزارشی از برخی فعالیت‌های انجمن، ارائه داد.

انتخاب دو عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در انجمن آمار ایران

در پایانِ این مجمع اعضای منتخب، هیأت مدیره هفدهم انجمن آمار معرفی شدند که از بین ۷ عضو اصلی، دکتر نیلی ثانی و دکتر سارا جمهوری از دانشگاه بیرجند حضور دارند. همچنین در انتخابات این دوره بازرس اصلی و بازرس علی البدل انتخاب شدند و در نهایت انتخابات  اعضای کمیته انتخابات دوره بعدی انجام شد.

کلید واژه ها: انجمن آمار نیلی ثانی جمهوری