در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

آیین اختتامیه هفدهمین کنفرانس آمار ایران

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۸ کد : ۲۸۶۰۰ اخبار برگزیده
آیین اختتامیه هفدهمین کنفرانس آمار ایران، بعدازظهر پنجشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۳ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آیین اختتامیه هفدهمین کنفرانس آمار ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر یدالله واقعی، دبیر هفدهمین کنفرانس آمار ایران در جلسه اختتامیه این کنفرانس، گفت: امیدواریم تبعات مثبت این کنفرانس ادامه دار باشد. دکتر واقعی افزود: در این کنفرانس تعداد شرکت کنندگان مجازی به حضوری به نسبت ۸۰ به ۲۰ است و امیدواریم با تدابیر و سیاست‌های جدید در کنفرانس‌های بعدی شاهد عکس این نسبت باشیم .

دکتر واقعی بیان کرد: این کنفرانس با همکاری هیأت رئیسه و مدیریت‌های مختلف دانشگاه بیرجند ،اعضای هیأت علمی گروه آمار، همکاری انجمن آمار ایران، کمیته علمی کنفرانس و دانشجویان برگزار شده است.

همچنین دکتر امینی، عضو اصلی انجمن آمار ایران گزارشی در مورد نحوه فراخوان و انتخاب برندگان نهایی ارائه داد. دکتر امینی با اشاره به اینکه تعداد جوایز این دوره ۵ جایزه می‌باشد گفت: هر جایزه یک هیئت امنا دارد که شامل خزانه‌دار انجمن و ۳ یا ۴ عضو انجمن از اعضای پیوسته انجمن است که انتخاب می‌شوند. عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: فراخوان اولیه برای جامعه هدف برای هر جایزه حداقل ۶ ماه قبل از برگزاری همایش انجمن‌ها یعنی کنفرانس آمار و یا سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی توسط دبیر هیئت امنای هر جایزه اطلاع رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: پس از دریافت مستندات، متخصصان هیئت امنا توسط دستورالعمل مصوب برندگان را به ترتیب اولویت مشخص می‌کند و برای تصویب نهایی به هیئت رئیسه انجمن ارجاع می‌دهند و هیئت رئیسه انجمن در جلسه رسمی برندگان نهایی را مصوب و مراحل بعدی انجام می‌شود.

امینی بیان کرد: در اختتامیه کنفرانس آمار و یا سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی برندگان مشخص می‌شود و جوایز برای برندگان ارسال می‌شود.دکتر امینی تاکید کرد : جایزه شادروان ماه بانو تاتا به دلیل قدردانی از جایگاه علمی و فرهنگی و قدردانی از زحمات استاد مرحوم خانم دکتر ماه بانو تاتا است و به خانم  دکتر پروین سربخش عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اهدا می‌شود. ایشان همچنین گفت: جایزه دکتر ابوالقاسم بزرگ نیا به منظور قدردانی و تشویق همکاران آماری فعال در داوری مقالات مجلات ادواری و همایش‌های انجمن آمار است و به دکتر هوشنگ طالبی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان، دکتر محدثه سادات فرزان مهر از پژوهشگاه قوه قضایی، دکتر احسان ارمز عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فاطمه سلمانی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اهدا می‌شود.

دکتر امینی افزود: جایزه شادروان استاد جواد بهبودیان به برترین نویسندگان مقاله از بین محققین جوان اهدا می‌شود و برندگان این بخش آقای دکتر محمدرضا محمودی عضو هیئت علمی دانشگاه فسا و آقای دکتر عبدالله صفری عضو هیئت علمی دانشگاه تهران هستند. امینی در رابطه با جایزه شادروان استاد علی عمیدی گفت: این جایزه حداکثر به دو نفر که دارای فعالیت‌های بارز در زمینه آموزش  تالیف کتب درسی ، ابداع و ترویج روش‌های نوین آموزشی آمار باشند اهدا می‌شود؛ امینی برندگان این قسمت را  دکتر محمد قاسم وحیدی اصل استاد بخش آمار دانشگاه شهید بهشتی و دکتر سیامک نوربلوچی استاد بخش پزشکی دانشگاه مینه سوتا دانست.
دکتر امینی جایزه شادروان محمدرضا مشکانی را متعلق به بهترین ارائه کنندگان پوستر در مراسم اختتاحیه کنفرانس آمار ایران و یا سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی دانست و گفت :آقای ایمان مخدوم و علی سخایی برندگان این بخش هستند.
مراسم نکوداشت دکتر احمدرضا سلطانی پیشکسوت آمار نیز از دیگر بخش های اختتامیه هفدهمین کنفرانس آمار ایران بود.

کلید واژه ها: کنفرانس آمار اختتامیه