برگزاری همزمان سه آزمون در دانشگاه بیرجند

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۲ کد : ۲۸۶۰۱ اخبار ستادی
آزمون‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای و کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و سردفتری اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی سال  ۱۴۰۳، روز جمعه ۲ شهریور ۱۴۰۳ به همت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری همزمان سه آزمون در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، برگزاری آزمون‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، و سردفتری اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی سال 1403در نوبت صبح روز جمعه 2 شهریور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

همزمان با برگزاری آزمون کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه‌ای و کارشناسی ناپیوسته، تعداد 981 داوطلب روز جمعه 3 شهریور 1403 در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.

در آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای 848 داوطلب شامل 432 زن و 416 داوطلب مرد و آزمون کاردانی به کارشناسی 133داوطلب شامل ۳۳ خانم و 100 آقا درپردیس علوم رقابت کردند.

همزمان با برگزاری این آزمون دو آزمون، سردفتری اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی برگزار شد که در آزمون سردفتری اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد203 داوطلب شامل 122 زن و 81 داوطلب مرد در کلاسهای مشترک دانشگاه بیرجند رقابت کردند و همچنین در آزمون انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی که در ساختمان پردیس علوم پایه برگزار شد، 14 داوطلب که شامل 6 داوطلب زن و 8 داوطلب مرد به رقابت پرداختند.

کلید واژه ها: آزمون سردفتری فنی و حرفه‌ای کارشناسی ناپیوسته

آخرین ویرایش۰۳ شهریور ۱۴۰۳