برگزاری هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۸۶۰۲ اخبار ستادی
هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه یاسوج و با همکاری سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. در این نشست، برنامه‌ها و راهکارهای مناسبی برای بازگشایی هرچه بهتر دانشگاه‌ها در سال تحصیلی (۱۴۰۴_۱۴۰۳) ارائه و تصمیمات مناسبی برای دانشجویان به ویژه در زمینه مسائل صنفی آنها اتخاذ شد.
همچنین در هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، آیین‌نامه‌های جدید حوزه خوابگاه‌‌ها و تغذیه دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا پس از تایید نهایی توسط هیات‌های امنا ابلاغ گردد.

اجلاس معاونین دانشجویی با حضور دکتر داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، از 24 لغایت 26 مرداد 1403 برگزار گردید.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویی معاونین دانشجویی دانشجویان نشست معاونین آموزش