پنجمین جلسه مرکز حفظ و احیاء میراث مکتوب شرق کشور برگزار شد

۱۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۸۶۸۳ اخبار برگزیده
پنجمین جلسه مرکز حفظ و احیاء میراث مکتوب شرق کشور صبح روز سه شنبه ۱۳ شهریور  ۱۴۰۳ در محل حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
پنجمین جلسه مرکز حفظ و احیاء میراث مکتوب شرق کشور برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در آغاز پنجمین جلسه مرکز حفظ و احیای میراث مکتوب شرق کشور، گزارشی از آخرین فعالیت‌های مرکز احیا و حفظ میراث مکتوب شرق ارائه شد و سپس در زمینه چالش‌های مرکز احیا شامل موانع مالی در جهت ساخت‌وساز و خریداری نسخ، بحث و تبادل‌نظر شد.

در ادامه جلسه، دکتر ولوی، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن تأیید وجود برخی مشکلات بر سر راه تأسیس مراکز نوپایی همچون مرکز احیا و حفظ میراث مکتوب شرق، راهکارها و پیشنهاداتی را در جهت رفع موانع و پیشبرد امور مربوط به مرکز احیا ارائه کرد که به شرح زیر است:

• هدایت و کمک گرفتن از ستاد خیرین نه فقط در سطح استان بلکه به‌صورت ملی برای دانشگاه بیرجند؛
  • تخصیص ردیف بودجه مشخص برای مرکز احیا و حفظ میراث مکتوب شرق؛
  • استفاده از تبصره‌های ویژه‌ای که مربوط به امور فرهنگی و در اختیار دستگاه‌های اجرایی است؛
  • برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه‌های مرمت، تصحیح متون و… به‌منظور اعتمادسازی مخاطبان و به‌ویژه صاحبان نسخ.

همچنین، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه، ضمن ارائه بخشی از اقدامات و رایزنی‌های صورت‌گرفته در این زمینه، حمایت خود را در جهت پیشبرد امور مرکز و نیل به اهداف آن اعلام کرد.

در این جلسه نیز، نرگس اسدالهی، مدیر امور مالی، پیرامون دشواری اختصاص ردیف بودجه توضیحاتی ارائه کرد و پیشنهاد استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌های اداری را مورد تأکید قرار داد.

کلید واژه ها: مرکز احیاء حفظ میراث مکتوب شرق مکتوب ولوی توسعه دانشگاه بیرجند