کسب عنوان «کانون نمونه کشوری» برای دومین سال متوالی توسط کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۸۷۱۹ اخبار ستادی
هفتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان و جسم، در روزهای ۱۷ الی ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار شد که در این همایش کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند برای دومین سال متوالی عنوان «کانون نمونه کشوری» را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هفتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان و جسم، با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی و دکتر محمد راضی مرادی، رئیس اداره بهداشت روان دفتر مشاوره به میزبانی دانشگاه بوعلی سینای همدان در روزهای 17 الی 19 شهریور ماه 1403 برگزار گردید.
در این همایش که با هدف تعامل کانون‌ها و ارتقاء عملکرد آنان و انسجام تشکیلاتی همیاران برگزار شد. فیروزه یعقوب زاده، دبیر کانون، پارسا رحمانی، نائب دبیر کانون، فائزه عشقی، مسئول کمیته مداخلات اجتماع‌محور شرکت داشتند و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند برای دومین سال متوالی عنوان «کانون نمونه کشوری» را کسب نمود. ضمن تبریک به اعضای فعال کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، توفیقات روزافزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستاریم.