افتتاح کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه بیرجند

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۸۷۳۱ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری معاونت پژوهشی در پردیس شهدای دانشگاه افتتاح شد.
افتتاح کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری معاونت پژوهشی در پردیس شهدای دانشگاه افتتاح شدند.

این مراسم با حضور دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر محمد اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، دکتر حسن امامی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، خانم دکتر شیرزور، رئیس هسته کارآفرینی، و آقای دکتر نوروزی، مسئول پژوهشی دانشکده ادبیات برگزار شد. در این مراسم، ضمن افتتاح این دفتر، در خصوص اقدامات اجرایی و برنامه‌های کلینیک‌ها بحث و گفتگو شد. لازم به ذکر است که در راستای توسعه ارتباط با جامعه و ارائه خدمات در حوزه علوم انسانی، راه‌اندازی کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه از مدتی قبل در دستور کار قرار گرفته بود و پس از تنظیم شیوه‌نامه اجرایی و روال‌های اداری، این مرکز شروع به کار کرد.

کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی دانشگاه بیرجند نقش بسیار مهمی در ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه دارند. این کلینیک‌ها به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه عمل می‌کنند و به دانشجویان و اعضای هیئت علمی فرصت می‌دهند تا دانش و مهارت‌های خود را در محیطی عملی و واقعی به کار بگیرند.

• اهمیت و جایگاه کلینیک‌ها در دانشگاه:

1. ارتقاء تجربه عملی دانشجویان: این کلینیک‌ها به دانشجویان امکان می‌دهند تا در محیطی واقعی و تحت نظارت اساتید مجرب، مهارت‌های عملی خود را تقویت کنند و تجربه‌های ارزشمندی کسب کنند.

2. ارتباط با جامعه: کلینیک‌ها به دانشگاه کمک می‌کنند تا با جامعه محلی و نیازهای آن ارتباط برقرار کند و خدماتی را ارائه دهد که به بهبود وضعیت اقتصادی، حقوقی و اجتماعی منطقه کمک می‌کند.

3. پژوهش و نوآوری: این کلینیک‌ها بستری مناسب برای انجام پژوهش‌های کاربردی و نوآورانه فراهم می‌کنند که می‌تواند به توسعه دانش و بهبود روش‌های آموزشی و خدماتی منجر شود.

4. توسعه حرفه‌ای: کلینیک‌ها به اعضای هیئت علمی و دانشجویان فرصت می‌دهند تا با مسائل و چالش‌های واقعی مواجه شوند و راه‌حل‌های عملی برای آن‌ها پیدا کنند، که این امر به توسعه حرفه‌ای آن‌ها کمک می‌کند.

5. خدمات به جامعه: این کلینیک‌ها می‌توانند خدمات مشاوره‌ای و آموزشی به جامعه ارائه دهند و به رفع مشکلات و نیازهای اقتصادی، حقوقی و اجتماعی افراد کمک کنند.

این کلینیک‌ها با ایجاد فضایی برای تعامل و همکاری بین دانشگاه و جامعه، نقش مهمی در توسعه پایدار و ارتقاء کیفیت زندگی افراد ایفا می‌کنند.

کلید واژه ها: کلینیک‌های اقتصادی، حقوقی و اجتماعی توسعه ارتباط با جامعه معاونت پژوهشی