بازدید مسئول بسیج علمی و پژوهشی و مسوولان نیروی انتظامی از مرکز هوش مصنوعی و کارگاه‌های مهارت‌افزایی دانشگاه

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۸۹۱۰ اخبار ستادی
سرهنگ سهرابی و همکاران نیروی انتظامی استان از آزمایشگاه مرکزی، مرکز هوش مصنوعی و کارگاه‌های مهارت‌افزایی دانشگاه بازدید کردند. هدف این بازدید آشنایی با ظرفیت‌های دانشگاه و بررسی امکانات برای الگوبرداری در ایجاد مرکز هوش مصنوعی در مجموعه بسیج بود.

صبح روز دوشنبه 16 مهر 1403، سرهنگ سهرابی، مسئول بسیج علمی و پژوهشی استان خراسان جنوبی، به همراه سرهنگ بخشی و همکاران دیگری از نیروی انتظامی استان، از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، مرکز هوش مصنوعی و کارگاه‌های مهارت‌افزایی دانشگاه بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی با ظرفیت‌های دانشگاه و همچنین بررسی ساختار و امکانات پیاده‌سازی شده در دانشگاه به منظور الگوبرداری در ایجاد مرکز هوش مصنوعی در مجموعه بسیج صورت گرفت و با استقبال مهمانان مواجه شد.

در این بازدید، دکتر اکبرپور، معاون پژوهشی، دکتر اکبری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، و دکتر زراعتکار مقدم، مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، حضور داشتند و توضیحاتی در خصوص بخش‌های مختلف آزمایشگاه، مرکز هوش مصنوعی و کارگاه‌های مهارت‌افزایی دانشگاه ارائه کردند.

در این بازدید، به اهمیت هوش مصنوعی و نقش آن در پیشرفت‌های علمی و صنعتی اشاره شد. هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوری‌های پیشرو، قادر است تا با تحلیل داده‌ها و ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، به بهبود فرآیندها و افزایش بهره‌وری کمک کند. همچنین، هوش مصنوعی می‌تواند در حوزه‌های مختلفی از جمله پزشکی، امنیت، حمل و نقل و آموزش نقش بسزایی ایفا کند.

کارگاه‌های مهارت‌افزایی دانشگاه نیز به عنوان بخشی از برنامه‌های آموزشی، به دانشجویان و پژوهشگران این امکان را می‌دهد تا با جدیدترین فناوری‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی آشنا شوند و مهارت‌های لازم برای استفاده از این فناوری‌ها را کسب کنند. این کارگاه‌ها با هدف ارتقاء سطح دانش و توانمندی‌های علمی و عملی شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: هوش مصنوعی بسیج علمی و پژوهشی استان خراسان جنوبی بسیج معاونت پژوهشی کارآفرینی و ارتباط با صنعت مهارت‌افزایی

آخرین ویرایش۱۷ مهر ۱۴۰۳