سرای دانشجویان متاهل دانشگاه بیرجند افتتاح شد

۲۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۴ کد : ۲۹۰ اخبار دانشگاه

سرای دانشجویان متاهل دانشگاه بیرجند روز جمعه 20 مهر 97 با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، برای احداث این ساختمان به مساحت 650 متر مربع 6 میلیارد و 800 میلیون ریال هزینه شده است.

عملیات اجرایی این پروژه سال 1394 آغاز و توسط پروفسور محمد بهفروز حامی دانشگاه بیرجند، صندوق رفاه دانشجویان و درآمدهای اختصاصی به بهره برداری رسید.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر امروز جمعه 20 مهر وارد بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی شد.

حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیأتی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وزیر را در سفر به خراسان جنوبی همراهی می کنند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در سفر به بیرجند ضمن شرکت در اجلاسیه شهدای دانشجوی خراسان جنوبی چند پروژه عمرانی را در دانشگاه بیرجند افتتاح می کند.

بازدید از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خراسان جنوبی، دیدار با اعضای هیات علمی، کارمندان، دانشجویان و افتتاح و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناوری دانشگاه ها و پارک علم و فناوری استان از دیگر برنامه های سفر 2 روزه وزیر علوم و هیات همراه به استان خراسان جنوبی است.

آخرین ویرایش۲۰ مهر ۱۳۹۷