معاون آموزشی دانشگاه خبر داد:

رشد ۲۰ درصدی ثبت نام دانشجویان نوورود نسبت به سال گذشته

۰۲ آبان ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۹۰۴۹ اخبار ستادی
دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی دانشگاه یبرجند با اعلام خبر رشد ۲۰ درصدی ثبت نام دانشجویان نوورود نسبت به سال گذشته، گفت: فرایند استقبال از نودانشجویان دانشگاه از حدود ۲ماه قبل آغار شد و با هماهنگی انجام شده میان بخش‌های مختلف ستادی دانشگاه، روند استقبال و ثبت نام نودانشجویان با کیفیت مناسبی انجام شد.
رشد ۲۰ درصدی ثبت نام دانشجویان نوورود نسبت به سال گذشته

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: پس از اعلام نتایج پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1403 در تاریخ 20 مهرماه، ثبت نام غیرحضوری از 22 مهرماه آغاز شد و ثبت نام حضوری نیز از 24 تا 30مهرماه در مسجد و سالن امید دانشگاه انجام شد.
وی اعلام کرد:  در سال جاری بیش از 2050 نفر پذیرفته شده 1403 در مقطع کارشناسی در دانشگاه ثبت نام  کرده‌اند، تعدادی از پذیرفته شدگان نیز بدلیل شرایط خاص خود و بعضا بدلیل عدم فراغت از تحصیل دوره متوسطه، امکان ثبت نام نداشتند که در صورت موفقیت در سپری نمودن دروس باقیمانده تا قبل از بهمن ماه می توانند با مراجعه به دانشگاه برای ورودی بهمن ماه ثبت نام کنند.

میزان ثبت نام دانشجویان سال جاری نسبت به سال گذشته، رشد حدود 20 درصدی را نشان می دهد
دکتر حسینی واشان، ابراز داشت: این افزایش تمایل به حضور دانشجویان در دانشگاه بیرجند می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد که از جمله آن می‌توان به افزایش تعامل اساتید با دانشجویان، داشتن امکان و تجهیزات مناسب، فراهم شدن خوابگاه برای تمامی پذیرفته شدگان دانشگاه، ایجاد رشته‌‌های جدید و تقاضامحور، ارتباط بسیار خوب با آموزش پرورش استان، مشاوران تحصیلی استان، معرفی دانشگاه و افزایش شناخت جامعه هدف از دانشگاه، اشاره کرد.
معاون آموزشی دانشگاه گفت: در اینجا لازم می‌دانم از کلیه اعضای ستاد استقبال دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و کارکنان خدوم نهاد و مسجد دانشگاه، حوزه مدیریت آموزشی و معاون و مدیر دانشجویی، تک تک کارمندان دانشگاه، کارشناسان و خدمات دلسوز و پرتلاش دانشگاه که با مهربانی، دلسوزی، دغدغه مندی صبر و حوصله، روزهای جذاب و بانشاطی را در روزهای ثبت نام آفریدند، معاونت، مدیران و کارشناسان حوزه فرهنگی، معاونین محترم مالی و پژوهشی و مدیران حوزه های مالی، پشتیبانی، فناوری، و...، مدیریت و کارشناسان حوزه روابط عمومی، مدیر و کارشناسان حوزه حراست دانشگاه، رؤسا و اعضای شورای دانشکده‌ها، کلیه اعضای هیأت علمی و همه همکاران معزز تقدیر و تشکر می‌نمایم و از حمایت‌های ویژه ریاست دانشگاه، مدیر اجرایی ستاد استقبال، مدیر اجرایی ستاد جذب دانشجویان توانمند، مشاورین تحصیلی استان، و همکاری آموزش و پرورش استان در فرایند معرفی، جذب و استقبال و ثبت نام و دانشجویان تقدیر و سپاسگزاری می نمایم و برای همگان، آرزوی سلامتی و موفقیت و بهروزی دارم.