در دانشکده مهندسی انجام شد:

برگزاری جلسه سخنرانی علمی با موضوع ماشین کاری مواد سخت برش در دانشگاه بیرجند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۹۶۸ اخبار دانشکده‌ها
جلسه سخنرانی علمی با موضوع ماشین کاری مواد سخت برش (اصول و چالش ها) روز دوشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۹۸ در سالن جلسات دانشکده مهندسی با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی مکانیک برگزار گردید.
برگزاری جلسه سخنرانی علمی با موضوع ماشین کاری مواد سخت برش در دانشگاه بیرجند

جلسه سخنرانی علمی با موضوع ماشین کاری مواد سخت برش (اصول و چالش ها) توسط دکتر حسینی عضو هیات علمی انستیتو تکنولوژی دانشگاه آنتاریو کانادا روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه 98 در سالن جلسات دانشکده مهندسی با حضور اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی مکانیک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این جلسه علمی دستاوردهای پژوهشی در خصوص ماشین کاری آلیاژهای تیتانیوم مورد استفاده در صنایع هوا فضا ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است دکتر سیدعلی حسینی متولد بیرجند، دانش آموخته دوره های کارشناسی(1382) و کارشناسی ارشد(1387) دانشگاه فردوسی مشهد و دوره دکتری انستیتو تکنولوژی آنتاریو کانادا(1392) بوده و در حال حاضر به عنوان عضو هیات علمی دراین دانشگاه مشغول به کار می باشند.