جلسه دیدار و پرسش و پاسخ کارمندان دانشگاه بیرجند با مدیرکل دفتر وزارتی وزارت علوم برگزار شد

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۱ کد : ۳۰۰ اخبار دانشگاه

جلسه دیدار و پرسش و پاسخ کارمندان دانشگاه بیرجند با حضور دکتر مسعود شمس بخش مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صبح شنبه ۲۱ مهر در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این نشست صمیمانه که در حاشیه سفر وزیر علوم به بیرجند برگزار شد کارمندان دانشگاه مسائل و نقطه نظراتشان را مطرح کردند.

مسائل مربوط به کارمندان ایثارگر ، رفاه کارمندان، مسائل اداری، محدودیت و کمبود نیروی کارشناسی، ادامه تحصیل و اعمال مدارک کارمندان، تبدیل وضعیت استخدامی، مسکن و دیگر مسائل صنفی از جمله مواردی بود که توسط نمایندگان کارمندان و شورای صنفی کارکنان در این جلسه مطرح شد.

در پایان مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی به پرسش های مطرح شده پاسخ و در خصوص پیگیری مسائل و مطالبات کارمندان دانشگاه بیرجند قول مساعد داد.

دانشگاه بیرجند هم اکنون دارای ۳۵۷ نفر کارمند رسمی، پیمانی و قراردادی است.