رئیس دانشگاه بیرجند همراه با معاون دانشجویی از سلف دانشجویی بازدید و افطاری را در کنار دانشجویان صرف کردند

۱۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۳۰۲۷۱ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۲۴۷
در تاریخ ۱۵ اسفندماه مصادف با ۴ رمضان، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، به همراه دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، از سلف دانشجویی پسران بازدید کردند و افطار خود را در جمع دانشجویان صرف نمودند. این بازدید با هدف ارزیابی کیفیت غذا و گفتوگو با دانشجویان برای بهبود خدمات تغذیه‌ای انجام شد. دکتر لامعی بر ارائه غذای سالم و باکیفیت تأکید کرد و گفت: «تأمین رفاه و سلامت دانشجویان اولویت اصلی است تا بتوانند بدون دغدغه به تحصیل و پژوهش بپردازند.» دانشگاه بیرجند در سه سال اخیر به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌ها در حوزه خدمات دانشجویی شناخته شده است.
رئیس دانشگاه بیرجند همراه با معاون دانشجویی از سلف دانشجویی بازدید و افطاری را در کنار دانشجویان صرف کردند

در تاریخ ۱۵ اسفندماه مصادف با ۴ رمضان، دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه، به همراه دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، از سلف دانشجویی پسران بازدید کردند و افطار خود را در جمع دانشجویان و با غذای دانشجویی صرف نمودند. این بازدید در آغازین روزهای ماه مبارک رمضان با هدف ارزیابی کیفیت غذای دانشجویی و گفتوگوی مستقیم با دانشجویان در راستای بهبود خدمات تغذیه‌ای انجام شد.  

در این بازدید، دکتر لامعی بر اهمیت ارائه غذای سالم، باکیفیت و مقوی به دانشجویان تأکید کرد و گفت: «یکی از اولویت‌های مدیریت دانشگاه، تأمین رفاه و سلامت دانشجویان است تا بتوانند بدون دغدغه‌های تغذیه‌ای، به تحصیل و پژوهش بپردازند.» وی همچنین از نظرات و پیشنهادات دانشجویان در این زمینه استقبال کرد. پیش از این نیز دکتر لامعی به طور مکرر از سلف‌های دانشجویی بازدید کرده و پیگیر کیفیت غذا و رضایت دانشجویان بوده است. این رویکرد مدیریتی منجر به ارتقای قابل توجه خدمات دانشجویی در دانشگاه بیرجند شده است.  

گفتنی است دانشگاه بیرجند در سه سال اخیر، به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های کشور در حوزه خدمات دانشجویی شناخته شده و موفق به کسب رتبه‌های متعددی در این زمینه شده است. این موفقیت‌ها نشان‌دهنده توجه ویژه این دانشگاه به اموری همچون تغذیه، خوابگاه و رفاه دانشجویان است. این اقدامات نشان می‌دهد که دانشگاه بیرجند با رویکردی دانشجومحور، در تلاش است تا محیطی مناسب برای تحصیل و پژوهش فراهم کند و رضایت دانشجویان را به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت دانشگاه در نظر بگیرد.

کلیدواژه‌ها: سلف سرویس غذای دانشجویی معاون دانشجویی تغذیه افطار دکتر احمد لامعی گیو دکتر سید مرتضی موسوی رضایت دانشجو رفاه دانشجویی

آخرین ویرایش۱۷ اسفند ۱۴۰۳