تندیس جشنواره رنگ‌های مهربانی  به دانشجوی دانشگاه بیرجند اهدا شد

۲۶ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۲ کد : ۳۰۴۱۰ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۴۶
 دومین دوره‌ جشنواره هنری بین‌المللی «رنگ‌های مهربانی» با تقدیر از هنرمندانِ منتخب، برگزار شد. در این جشنواره بین المللی، علی عسکر درستکار، دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی فردوس در رشته فیلم‌سازی توانست با انیمیشن peace is the key رقیبان خود را از آرژانتین و انگلستان پشت سر گذاشته و نام خود را بعنوان فاتح جایزه Grand Trophy در تاریخ این فستیوال در کنار برندگان دیگر رشته‌ها از چین، مکزیک و هند ماندگار کند.
تندیس  جشنواره رنگ‌های مهربانی  به دانشجوی دانشگاه بیرجند اهدا شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین دوره «جشنواره هنری بین‌المللی رنگ‌های مهربانی» که با تقدیر از هنرمندانِ منتخب، برگزار شد، علی عسکر درستکار، دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی فردوس  توانست با انیمیشن peace is the key در رشته فیلم‌سازی تندیس Grand trophy  را به دست آورد.

آیینِ اختتامیه‌ی این رویداد فرهنگی هنری که نخستین دوره‌ی آن در سال ۲۰۲۴ در امارات متحده عربی برگزار شده بود، این‌ بار ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برابر با ۶ مارچ ۲۰۲۵، در ایران و در شهر شیراز، با حضور جمعی از برگزیدگان، هنرمندان و هنردوستان، برگزار شد. 

جشنواره «رنگ‌های مهربانی» نخستین جشنواره‌ فرهنگی هنری، ویژه‌ دانش‌آموزان، معلمان و کارمندانِ مدارس در سراسر دنیا است که با نگاهِ ویژه در جهتِ بالندگیِ فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان و همچنین توجه به توانایی‌های معلمان و هنرمندانِ حرفه‌ای شاغل در مدارس کشورهای مختلف، از ماه مارچ سال ۲۰۲۴، با حمایت و پشتیبانی شرکت‌های MBS و Feedback دبی، آغاز به کار کرده است.

در این دوره، هنرمندانی از کشورهای مختلف از جمله، ایران، امارات متحده عربی، هند، چین، مکزیک، کانادا، گرجستان، قرقیزستان، روسیه، ترکیه، انگلستان، ویتنام، اسلوونی، آفریقای جنوبی، ارمنستان، آرژانتین، برزیل، آذربایجان، سنگاپور، مصر و دانمارک، با ارسال آثار هنری خود به دبیرخانه‌ی فستیوال Colors of Compassion به رقابت پرداختند.

آخرین ویرایش۲۶ اسفند ۱۴۰۳