به مناسبت اجلاس مدیران گزینش منطقه ۹ کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد:

دیدار مدیران گزینش دانشگاه های منطقه ۹ کشور با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی

۰۵ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۱۰۶۲ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۳۹۹
به مناسبت برگزاری اجلاس منطقه‌ای مدیران و کارشناسان گزینش دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور در دانشگاه بیرجند، جمعی از مدیران و کارشناسان گزینش دانشگاهها و دستگاه‌های اجرایی استان امروز ( ۵ خرداد) با آیت‌الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی دیدار و گفتگو کردند.
دیدار مدیران گزینش دانشگاه های منطقه ۹ کشور با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، آیت‌الله سید علیرضا عبادی در دیدار با مدیران و کارشناسان گزینش دانشگاه‌های منطقه ۹ و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان، بر اهمیت انتخاب افراد شایسته در نهادهای مختلف تأکید کرد. ایشان با اشاره به تأثیر مستقیم گزینش صحیح بر سرنوشت سازمان‌ها و جامعه، خاطرنشان کردند که رعایت عدالت در انتخاب نیروها، بر اساس آموزه‌های قرآن و سیره پیامبران، از ضروریات است.  

آیت‌الله عبادی با استناد به آیات قرآن، از جمله آیه ۳۳ سوره آل عمران، یادآور شدند که خداوند همواره برگزیدگان را بر اساس شایستگی‌هایشان انتخاب کرده است. ایشان همچنین به سخنان یک استاد دانشگاه یهودی اشاره کردند که بر سابقه تاریخی اسلام در طرح مسئله "گزینش اصلح" تأکید داشت و این رویکرد را عامل برتری مسلمانان دانست.  

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به نقد برخی شیوه‌های نادرست گزینش در دستگاه‌های اجرایی پرداخت و هشدار داد که گاه انتخاب‌ها تحت تأثیر روابط شخصی یا سیاسی قرار می‌گیرد، نه صلاحیت‌های علمی و تخصصی. این امر به کاهش کارایی سیستم و بروز مشکلات مدیریتی می‌انجامد.  

ایشان در ادامه با اشاره به حدیثی از امام علی (ع)، بر مسئولیت‌پذیری افراد در قالب گفتار و کردارشان تأکید کردند و هشدار دادند که دوری از صداقت تخصصی و دنبال کردن منافع شخصی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به همراه دارد. در پایان، آیت‌الله عبادی هشدار دادند که انحراف از معیارهای شایسته‌سالاری می‌تواند به فساد اداری و اخلاقی در جامعه منجر شود.

 

کلیدواژه‌ها: گزینش آیت‌الله سید علیرضا عبادی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور مدیران گزینش انتخاب اصلح نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی اجلاس مدیران گزینش منطقه 9 کشور در دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش۰۵ خرداد ۱۴۰۴

نظر شما :