برگزاری سومین جلسه شورای نشریات دانشگاه

۱۴ آبان ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۴ کد : ۳۲۳۵۱ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۴۶
سومین جلسه شورای نشریات دانشگاه در سال ۱۴۰۴ روز ۳شنبه ۱۳ آبان، با حضور سرپرست دانشگاه، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز نشر، مسئول مرکز نشر و همچنین مدیرمسئولان، سردبیران و مدیران اجرایی نشریات دانشگاه در سالن جلسات پردیس مهندسی برگزار شد.
برگزاری سومین جلسه شورای نشریات دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه، دکتر خامسان، سرپرست دانشگاه، از تلاش‌ها و زحمات عوامل اجرایی نشریات دانشگاه که در ارزیابی سال جاری کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به ارتقای مرتبه شده‌اند، تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین کسب نمایهScopus  توسط نشریه Journal of Horticulture and Postharvest Research را موفقیتی ارزشمند و قابل تقدیر برای دانشگاه بیرجند دانست.

سرپرست در ادامه تصریح کرد؛ رویکرد دانشگاه، حمایت همه‌جانبه از نشریات دانشگاه است و تلاش خواهد شد تا تسهیلات لازم در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی این نشریات فراهم گردد. 

دکتر خامسان تأکید کرد: یکی از برنامه‌های راهبردی دانشگاه، راه‌اندازی حداقل یک نشریه علمی در هر گروه آموزشی می‌باشد.

در ادامه جلسه، دکتر مرضیه ثاقب‌جو معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه ضمن خیرمقدم به ریاست محترم دانشگاه و اعضای شورای نشریات، گزارشی از وضعیت فعلی نشریات دانشگاه ارائه کرد.

معاون دانشگاه خاطرنشان کرد که تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور ارزیابی و پیگیری نمایه‌سازی برخی از نشریات دانشگاه در پایگاه بین‌المللی Scopus نهایی شده است. 
وی اعلام کرد: طی یک ماه گذشته، پس از بررسی شاخصها و معیارهای ارزیابی نشریات و امکان ارتقا رتبه برخی نشریات در حوزه معاونت پژوهشی، موضوع از طریق کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری گردید که خوشبختانه منجر به ارتقای رتبه تعدادی از نشریات به سطح "الف" شد.

دکتر ثاقب‌جو، یادآور شد در حال حاضر ۷ نشریه از مجموع ۲۱ نشریه دانشگاه موفق به اخذ رتبه "الف" شده‌اند.

در پایان جلسه، پس از ارائه گزارش مسئول مرکز نشر دانشگاه درخصوص پیگیری مطالبات مطرح‌شده از سوی نشریات و تبادل نظر پیرامون برخی از پیشنهادها و موارد ارائه‌شده، مصوبات شورا مطرح و به تصویب رسید.

کلیدواژه‌ها: شورای نشریات

آخرین ویرایش۱۴ آبان ۱۴۰۴

نظر شما :