رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه بیرجند معرفی شد

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۱ کد : ۳۴۳ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی دکتر محسن فرشاد را به عنوان رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم تقدیر و معارفه رؤسای دفتر حوزه ریاست دانشگاه صبح امروز سه شنبه 24 مهر 97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه در این جلسه از خدمات ارزنده و شایسته تقدیر سیدمهدی حسینی رئیس قبلی دفتر حوزه ریاست قدردانی نمود و دکتر محسن فرشاد رئیس جدید دفتر حوزه ریاست دانشگاه را معرفی کرد.

دکتر محسن فرشاد دانشیار مهندسی برق ـ کنترل دارای 21 سال سابقه خدمت آموزشی، علمی و اجرایی در دانشگاه بیرجند است.

چاپ 34 مقاله علمی، پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی، ارائه 50 مقاله در همایش ها و کنفرانس های معتبر داخل و خارج از جمله سوابق تحقیقاتی رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه است.

از سمت های اجرایی قبلی دکتر فرشاد می توان سرپرست آموزشکده فنی قاین از سال 84 تا 88، معاون آموزشی دانشکده مهندس برق و کامپیوتر (93 تا 96)، مدیر گروه آموزشی الکترونیک و دبیر هیأت نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان از آبان 96 تاکنون را نام برد.

کلید واژه ها: رئیس دفتر حوزه دانشگاه بیرجند معرفی شد