با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه انجام شد:

بازدید از اماکن و فضاهای ورزشی و برگزاری جلسه کمیته ورزش کارکنان

۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۶۰۱ اخبار ستادی
دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه به همراه جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه روز شنبه ۱۸ خرداد ۹۸ ضمن بازدید از اماکن و فضاهای ورزشی دانشگاه در جلسه کمیته ورزش کارکنان شرکت کرد.
بازدید از اماکن و فضاهای ورزشی و برگزاری جلسه کمیته ورزش کارکنان

دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه به همراه جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه روز شنبه 18 خرداد 98  از اماکن و فضاهای ورزشی بازدید کرد .

در این بازدید دکتر سیده عذری میرکاظمی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه برخی از مشکلات و مسائل پیرامون فضاها و اماکن ورزشی را عنوان نمود.

پس از این بازدید جلسه کمیته ورزش کارکنان در محل دفتر مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه با حضور مسئولین کمیته برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص بررسی تقویم فعالیت های ورزشی کارکنان ، طرح اجرای ورزش صبحگاهی کارکنان و برگزاری کلاس های آموزشی طرح اوقات فراغت بحث و تبادل نظر گردید.