مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی برگزار شد

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۹ کد : ۳۶۱ اخبار دانشگاه

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی  با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، رئیس دانشکده، مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیأت علمی، کارشناسان آموزشی و دانشجویان ورودی در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهدی ناصری رئیس دانشکده مهندسی ضمن معرفی دانشکده، ورود دانشجویان جدید الورود را به عرصه علم و  دانش تبریک گفت و  در خصوص آسیب های اجتماعی سخنانی را ارائه کرد.

دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  از اساتید و دانشجویان خواست  تا  در عرصه  فعالیت های پژوهشی، مهارت آموزی و کارآفرینی  در دانشکده و دانشگاه مشارکت داشته باشند.

دکتر سیدمحمد حسین سید کاشی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، دانشجویان را به رعایت قوانین و آئین نامه های آموزشی ونیز رعایت سلسله مراتب فرآیند آموزشی تشویق نمود.

دکتر غلامرضا نوروزی مشاور انجمن های علمی دانشکده،  ضمن خیر مقدم به دانشجویان آنها را  با قوانین، فنون مهارت آموزی، کارآفرینی و ارتباط با صنعت، بردباری و پشتکاری در عرصه فراگیری علم آشنا نمود.

پخش کلیپ، برگزاری مسابقه فرهنگی، صندلی داغ، اهداء لوح تقدیر به دانشجویان حائز رتبه برتر و گرفتن عکس یادگاری از جمله برنامه های مراسم بود.