مدیر گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۵ کد : ۴۲۶ اخبار دانشگاه

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر احمد آریافر به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی مهندسی معدن منصوب شد.

دکتر احمد آریافر دارای مدرک دکتری رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف و دانشیار پایه 15 گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند با 9 سال سابقه خدمت در دانشگاه بیرجند است.

کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه بیرجند و استان خراسان جنوبی در سال 1391، استاد نمونه دانشگاه در سالهای (93 ـ 91 ـ 90 )، ارائه و چاپ 143 مقاله در مجلات علمی، پژوهشی و کنفرانسی، راهنمایی و مشاوره 42 پایان نامه کارشناسی ارشد، تألیف و گردآوری دو جلد کتاب آموزشی، انجام 9 طرح پژوهشی استانی و درون دانشگاهی، عضو بنیاد ملی نخبگان کشور، دریافت جایزه مرحوم دکتر کاظم آشتیانی از بنیاد ملی نخبگان، عضو هیأت مدیره نظام مهندسی معدن استان از سال 1396 تا کنون، عضو ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه، مدیر گروه آموزش های آزاد، نوبت دوم و دانشجویان خارجی و راه اندازی آموزش های مجازی و برگزاری آزمون های زبان انگلیسی پیشرفته TOLIMO و  MSRT در مدت 6 سال مدیریت این گروه بخشی از فعالیت ها و سوابق علمی، آموزشی و اجرایی دکتر آریافر می باشد.

رشته کارشناسی مهندسی معدن ـ اکتشاف در مهرماه 1373 در دانشگاه بیرجند، بعنوان اولین رشته کارشناسی در دانشکده مهندسی ایجاد شده است.

آخرین ویرایش۲۹ مهر ۱۳۹۷