بنیاد فرهنگی البرز از دانشجویان نخبه دانشگاه بیرجند تقدیر کرد

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۸ کد : ۴۲۸ اخبار دانشگاه

در مراسم تقدیر از دانش آموزان، دانشجویان و طلاب برتر علمی خراسان جنوبی از دانشجویان نخبه و مخترع دانشگاه بیرجند تجلیل به عمل آمد.

در مراسمی که به همت بنیاد فرهنگی البرز در سالن همایش الغدیر با حضور تنی چند از مدیران و مسئولان اجرایی، فرهنگی و دانشگاهی استان خراسان جنوبی برگزار شد، 10 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند معرفی و تقدیر شدند.

همچنین در این مراسم فریبرز فاتحی سیچانی دانشجوی مخترع دانشگاه بیرجند در مقطع دکتری مکانیک مورد تجلیل قرار گرفت.

در مراسم یاد شده از 114 جوان و نوجوان برتر علمی خراسان جنوبی شامل 80 دانش آموز، 20 دانشجو، 10 طلبه و 4 مخترع تجلیل شد.

در این مراسم دکتر محمدقادر قادری معاون دانشجویی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نمایندگی از دانشگاه بیرجند حضور داشتند.