حمایت بنیاد برکت از طرح های کارآفرینی و نوآورانه دانشجویان دانشگاه بیرجند

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۲ کد : ۴۳۳۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به همت مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه جلسه آشنایی با خدمات و مساعدت‌های بنیاد برکت در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
حمایت بنیاد برکت از طرح های کارآفرینی و نوآورانه دانشجویان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه آشنایی با خدمات و مساعدت‌های بنیاد برکت با حضور دکتر غفاری کارشناس ارشد توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت و مسئول استان خراسان جنوبی و ناظران این بنیاد با حوزه پژوهشی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر غفاری توجه ویژه بنیاد برکت به استان خراسان جنوبی را خاطر نشان کرد و گفت: کمک‌های مالی بنیاد در توسعه کسب و کار  استان براساس عملکرد قابل افزایش است.
دکتر علی سعیدی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه گفت: از این پس طرح‌های کارآفرینی، اشتغال‌زایی و نوآورانه پس از تائید توسط مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه برای اخذ  وام‌های کم‌ بهره ایجاد اشتغال به بنیاد برکت ارائه خواهد شد.
مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه با اشاره به اینکه حوزه اجرای طرح‌ها می‌تواند هر کدام از شهرستان‌های استان خراسان جنوبی باشد گفت: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات تکمیلی و نحوه ارائه طرح به مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه مراجعه  فرمایند.