در راستای افزایش همکاری‌های بین‌المللی صورت گرفت؛

تدریس عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشگاه بین المللی داکای بنگلادش

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۴۳۵۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
بر طبق تفاهم نامه امضا شده بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه بین المللی دافودیل شهر داکای کشور بنگلادش، دکتر محمد اسکندری‌ثانی عضو هیأت علمی گروه جغرافیای دانشگاه بیرجند جهت تدریس و برگزاری کارگاه در ترم تابستان به این دانشگاه اعزام شد.
تدریس عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشگاه بین المللی داکای بنگلادش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دیدار با دکتر محمد یونس برنده جایزه نوبل اقتصاد و موسس گرامین بانک و رایزنی در خصوص پیوستن دانشگاه بیرجند بهYunus Social Business Centerاز دیگر برنامه های دکتر اسکندری ثانی در مدت حضور در این دانشگاه بود.
همچنین ایشان در رخداد بین‌المللی کسب و کارهای اجتماعی که هر‌سال با مشارکت مرکز یونس و دانشگاه مونترال کانادا و بیش از 40 دانشگاه از سرتاسر دنیا برگزار می‌شود، به عنوان داور بین المللی حضور داشتند.
دکتر اسکندری ثانی پس از برگزاری کارگاه های ترم تابستانی در شهریور ماه به دانشگاه بازگشت.