به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان؛

تقدیر و تجلیل از دکتر اسدالله زمانی پور عضو پیشکسوت هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۹ کد : ۴۳۵۱ اخبار ستادی
تقدیر و تجلیل از دکتر اسدالله زمانی پور عضو پیشکسوت هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به مناسبت 25 ذی‌الحجه روز خانواده و تکریم بازنشستگان، از دکتر اسدالله زمانی‌پور عضو  پیشکسوت هیأت علمی دانشگاه بیرجند تقدیر و تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم چهاردهمین بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان خراسان جنوبی امروز 5 شهریور1398 در محل تالار ایثار برگزار شد.
دکتر محمد قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، به نمایندگی از ریاست دانشگاه بیرجند در این مراسم شرکت نمود . وی ضمن گرامیداشت روز تکریم بازنشستگان و ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم ، به موضوع اهمیت تکریم بازنشستگان پرداخت و از خدمات پیشکسوتان در رشد و ارتقاء آموزش عالی تقدیر کرد.
دکتر اسدالله زمانی پور ، استاد بازنشسته و عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند نیز با اشاره به عدم توانایی انسان‌ها برای زندگی جاودانه و مقابله با مرگ، به اقداماتی جهت زنده کردن نام آدمی برای آیندگان از جمله  داشتن فرزند صالح، انجام امور خیر مانند وقف و نوشتن و تألیف کتاب اشاره کرد.
وی پس از برشمردن سه عنوان کتاب تألیفی خود در دوران بازنشستگی،حاضران را برای ماندگاری نام، به انجام این چنین فعالیت‌هایی تشویق کرد.
در این مراسم با اهدای لوح و تندیسی از سوی دکتر احمدخامسان رئیس دانشگاه بیرجند از خدمات دکتر زمانی پور تجلیل به عمل آمد.

آخرین ویرایش۰۵ شهریور ۱۳۹۸