برگزاری جلسه هماهنگی جذب تسهیلات تامین مالی خارجی

۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۰ کد : ۴۴۶۷ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی جذب تسهیلات تامین مالی خارجی از  بانک ها و موسسات مالی و توسعه ای بین المللی روز چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ در محل معاونت پژوهشی و فناوری برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی جذب تسهیلات تامین مالی خارجی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، ضمن اشاره به پروژه هایی که از ظرفیت کمک های مالی بین‌ المللی بهره برده اند، به لزوم استفاده از این ظرفیت در دانشگاه بیرجند اشاره کرد.
دکتر معتمدی  رئیس آموزش و پژوهش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با اشاره به تجربه خود در استفاده از کمک های بلاعوض سفارت ژاپن (GGP) در جهت تجهیز کارگاه های فنی و حرفه ای مرکز اسدیه، چگونگی استفاده از ظرفیت GGP را بیان کرد.
مهدی بهار شاهی مدیر دفترتجهیزمنابع مالی و توسعه شرکت آّب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز از تجربه خود از روند استفاده از کمک های مالی بانک اکو گفت و بر استفاده از ظرفیت های تسهیلات مالی بانک توسعه اسلامی، بانک اکو و.. تاکید کرد
.

آخرین ویرایش۲۳ شهریور ۱۳۹۸