در راستای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و بروز رسانی امکانات آزمایشگاهی صورت گرفت:

تجهیز امکانات و راه‌ اندازی آزمایشگاه‌های دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۴۹۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
امکانات آزمایشگاه‌های گروه برق دانشکده فنی و مهندسی فردوس خریداری و نصب گردید.
تجهیز امکانات و راه‌ اندازی آزمایشگاه‌های دانشکده فنی و مهندسی فردوس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر واحدی‌پور معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس با اعلام این خبر افزود: در راستای تصمیم شواری آموزشی دانشکده درخصوص بازبینی و تجهیز امکانات آزمایشگاهی، دو آزمایشگاه مدارهای مخابراتی و دیجیتال با اعتباری بالغ بر 900 میلیون ریال تجهیز شدند .
همچنین دکتر واحدی‌پور اعلام کرد: تا ابتدای مهرماه جاری تجهیزات خریداری شده برای آزمایشگاه جدید  bms (مدیریت انرژی ساختمان) نیز نصب و این آزمایشگاه نیز با اعتباری در  حدود 600 میلیون ریال راه اندازی می‌شود .
معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس بیان داشت: آزمایشگاه مدیریت انرژی ساختمان  زیر ساخت لازم را جهت فعالیت پژوهشی اساتید و دانشجویان فراهم خواهد کرد.
 بر اساس توضیحات دکتر واحدی‌پور این آزمایشگاه برای برگزاری دوره‌های آموزشی جهت علاقه‌مندان غیر دانشجو و نیز فرصتی برای جذب و انجام پروژه‌های مرتبط و بستری برای ارتباط دانشکده با صنعت خواهد بود.