تحلیل عددی اثر میدان مغناطیسی بر پدیده‌ی اختلاط در جریان الکترواسموتیک عنوان رساله دکتری دانشجوی دانشگاه بیرجند

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۳ کد : ۴۶۳۸ اخبار دانشکده‌ها
مرتضی دلاکه نژاد دانشجوی دکتری رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی از رساله خود با عنوان تحلیل عددی اثر میدان مغناطیسی بر پدیده‌ی اختلاط در جریان الکترواسموتیک با درجه عالی دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، از این پژوهش تاکنون سه مقاله در مجله مهندسی مکانیک مدرس، مجله علمی و پژوهشی دینامیک سازه‌ها و شاره‌های شاهرود و مجله خارجی Journal of electrostatic به چاپ رسیده است.
همچنین از این پروژه سه مقاله در دست نوشتن و آماده ارسال به مجلات می‌باشد.
دکتر سید علی میربزرگی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند استاد راهنما و دکتر حمید نیازمند از دانشگاه فردوسی مشهد استاد مشاور این رساله بودند.

آخرین ویرایش۰۳ مهر ۱۳۹۸