برگزاری کارگاه یک‌روزه جوانان در چهار‌ راه انتخاب

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۸۰۹ اخبار ستادی
کارگاه یک‌روزه جوانان در چهار راه انتخاب همسر در محل مجتمع کانون‌های فرهنگی، هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه یک‌روزه جوانان در چهار‌ راه انتخاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کارگاه یک‌روزه جوانان در چهار راه انتخاب همسر، در محل مجتمع کانون‌‌های فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

موحدی، کارشناس کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه، ضمن بیان این مطلب افزود: این کارگاه توسط کانون مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی و با تدریس دکتر زنگویی مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

موحدی گفت: کارگاه یک‌روزه جوانان در چهار راه انتخاب همسر در ادامه سلسله جلسات کارگاهی است که در جهت آشنایی جوانان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در این کارگاه شرکت کنندگان سوالاتی در خصوص شاخص‌های انتخاب مطرح کردند و مدرس این کارگاه به بیان پاسخ به دانشجویان پرداخت.