دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با دانشجویان افغاستانی

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۸ کد : ۴۹۱۸ اخبار ستادی
مسئول دفتر نهاد رهبری با دانشجویان افغانستانی دانشگاه در خوابگاه فجر دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با دانشجویان افغاستانی

به گزاش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، حجت‌الاسلام جعفری مسئول نهاد رهبری دانشگاه بیرجند با اشاره به لزوم رشد بعد علمی و معنوی گفت: انسان تمام عیار و ارزشی می تواند اثرگذار باشد.

حجه الاسلام والمسلمین جعفری افزود : فاطمیون  افغانستان  در دفاع از حرم اهل بیت (ع) نقش موثری داشتند.

مسئو ل نهاد رهبری ضمن اشاره به انقلاب اسلامی و نقش امام خمینی «ره» در به ثمر رساندن آن گفت ؛ انسانی که امید به خدا دارد و خدا را حاکم می داند خداوند نیز  محبت او رادر دل‌ها نهادینه می‌کند.

وی گفت : امام خمینی در زمان یک فقیه، مفسر ، فیلسوف و عارف تمام عیار بود که توانست انقلاب را به جهان صادر کند و دنیا را دگرگون نماید.

حجه‌الاسلام والمسلمین جعفری گفت: مکتبی که سرچشمه آن اسلام ناب باشد دچار انحراف نمی‌شود. به عنوان مثال، سردمداران کشور عربستان به دلیل انحراف از آموزه های اصیل اسلامی، اسیر دام‌های آمریکا شده‌اند و در این عصر، به مانند گاو شیردهی بازیچه دست آمریکا شده و تنها در جهت منافع غربیان عمل می کنند.

دراین نشست صمیمی دانشجویان افغانستانی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در موضوعات مختلف مطرح نمودند.

در پایان به دانشجویان ورودی حاضر در این جلسه  یک جلد کلام الله قرآن مجید اهدا گردید.