به مناسبت روز فسیل‌شناسی صورت گرفت؛

راه اندازی نمایشگاه فسیل‌شناسی و بازدید دانش آموزان دوره دوم متوسطه از این نمایشگاه

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۲ کد : ۴۹۸۸ اخبار ستادی
همزمان با راه اندازی نمایشگاه فسیل‌شناسی در دانشگاه بیرجند جمعی از دانش آموزان دبیرستان‌های فاطمه زهرا(س)، امام حسین سیدالشهدا(ع)، حضرت زینب(س) و سما از نمایشگاه فسیل شناسی و آزمایشگاه‌های زمین‌شناسی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، بیش از 150 دانش آموز از دبیرستان‌های دخترانه فاطمه زهرا(س)،امام حسین سیدالشهدا(ع)، حضت زینب(س) و سما شهر بیرجند امروز سه‌شنبه 30 مهر1398 از نمایشگاه فسیل و آزمایشگاه‌های زمین‌شناسی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

در این بازدید دانش آموزان ضمن بازدید از نماشگاه فسیل شناسی  در آزمایشگاه‌های گروه آموزشی زمین شناسی  حضور یافتند و با عملکرد وسایل آزمایشگاهی همچون میکروسکوب آشنا شدند.

این نمایشگاه چهارشنبه 1 آبان نیز  از 9 تا 17 در بلوک A دانشکده علوم دایر است.
 شایان ذکر است؛ نمایشگاه  فسیل‌شناسی به همت انجمن علمی دانشجویان زمین شناشی و گروه پژوهشی علوم زمین راه اندازی گردیده است.