اهدای ۲۷۰۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۳ کد : ۵۱۱۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
۲۷۰۰۰ جلد از کتب کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه به اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی و اداره کل نهاد کتابخانه­‌های عمومی استان اهدا شد.
اهدای ۲۷۰۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند،  دکتر مجید جامی الاحمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی با اعلام این خبر گفت: به منظور مشارکت عمومی در ارتقای جایگاه مطالعه و دانش افزایی و همچنین حضور فعال و مؤثر در رسیدن علوم به دست جویندگان آن و با شعار اهدای کتاب فرصت تبادل دانایی، دانشگاه بیرجند دست به این اقدام خداپسندانه به منظور استفاده دانش آموزان در کتابخانه‌­های مدارس و همچنین طالبان علم در کتابخانه­ های عمومی استان زده است.
وی همچنین اشاره کرد: کتاب‌های اهدایی در زمینه‌های مختلف علمی بوده و امید است این منابع مورد استفاده و بهره­ برداری جامعه استفاده کننده قرار گیرد.