برگزاری جلسه سخنرانی گفتمان غالب نگارگری با رویکرد حکمت و فلسفه اسلامی

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۵ کد : ۵۱۲۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه سخنرانی گفتمان غالب نگارگری با رویکرد حکمت و فلسفه اسلامی امروز شنبه ۱۱ آبان با حضور دانشجویان و اساتید هنر خراسان جنوبی در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه سخنرانی گفتمان غالب نگارگری با رویکرد حکمت و فلسفه اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این جلسه که به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دانشگاه بیرجند با سخنرانی دکتر کریم میرزایی عضو هیأت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.
دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه، هدف برگزاری جلسات را ایجاد امیدواری برای دانشجویان رشته‌های هنر بیان کرد و وجود انگیزه در دانشجویان را از اهم موارد لازم برای حیات هنر دانست.
دکتر میرزایی نیز بر اهمیت وجود انگیزه و امیدواری در دانشجویان رشته هنر تأکید کرد.
وی نگارگری را دارای اصالت ایرانی اسلامی دانست و به تبیین حکمت و فلسفه اسلامی در هنر نگارگری پرداخت.
دکتر کریم میرزایی صاحب تألیفاتی در زمینه قالی و نگارگری و جوایز متعددی در زمینه نگارگری و قالی دارد و در ده‌ها کنفرانس و جشنواره بین‌المللی در کشورهایی چون روسیه، بلژیک، آمریکا، فرانسه، کرواسی، تونس، لبنان، آذربایجان، ترکیه، گرجستان، لیتوانی و فلاند حضور داشته است.

آخرین ویرایش۱۳ آبان ۱۳۹۸